Din 2009, partenerul tau de incredere in agricultura!

Siloz complet automatizat la Giurgita

Produse finite


Prin proiectul PNDR a fost finantata şi o fabrica de ulei. Floarea–soarelui este presata la rece, fara vreun procedeu chimic. Din 100 de kilograme de floarea-soarelui se obtin 30 de litri de ulei extravirgin, care are proprietati comparabile cu cele ale uleiului de masline.

Dispunem de magazii autorizate având o capacitate totală de depozitare de 30.000 tone, dotate cu sistem de condiționare și încărcare-descărcare automată. Dispunem de un laborator pentru controlul calității și stării de conservare cu sondă automatizată, autorizat pentru analize și determinări si de 2 stații automate cântărire automate (6o tone);

image

Calitate garantata

Materia prima prelucrata o reprezinta semintele oleaginoase cu preponderenta semintele de floarea soarelui. Produsele finite principale ale societatii sunt: ulei brut, ulei rafinat vrac, ulei imbuteliat, iar ca produse secundare: şrot, acizi graşi şi peleti.

image

Tehnologie avansata

Compania este dotată cu echipamente tehnologice moderne. Grație investițiilor implementate, acestea sunt, de asemenea, ecologice și conforme cu reglementările europene.

Unul dintre pilonii nostri principali este seriozitatea: am construit parteneriate de incredere atat cu alte companii, cat si cu clientii nostri. Ne desfasuram activitatea in zona Olteniei - Giurgita, Bailesti, Craiova, judetul Dolj. Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre, ne puteti contacta fie completand fomularul de contact, fie telefonic la 0762.261.771.

Certificari Steel AgroConstruct