Din 2009, partenerul tau de incredere in agricultura!

Siloz complet automatizat la Giurgita

Compania Steel AgroConstruct


Steel AgroConstruct SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2009. Compania noastra detine spatii de depozitare ultramoderne pentru cereale in localitatea Giurgita, judetul Dolj, precum si doua autocamioane pentru transportul cerealelor.

Silozurile sunt complet automatizate si foarte bine ventilate, astfel incat cerealele depozitate sa isi pastreze calitatea pe durata cat sunt insilozate. Acest depozit este dezvoltat pe orizontala, având o capacitate totala de depozitare de 30.000 tone, dotate cu sistem de condiționare și încarcare-descarcare automata. Un spatiu de depozitare dezvoltat pe orizontala are avantajul ca se poate face foarte bine aerisirea produselor depozitate, comparativ cu silozurile clasice, realizate pe verticala, unde produsele se taseaza, mai ales cele oleaginoase, la care proprietarul ar avea foarte multe pierderi.

Va oferim servicii complete, la cele mai inalte standarde calitative.Serviciile noastre

image

Profesionalism

Respectam cu strictete tehnologia indicata pentru fiecare cultura si intelegem disciplina muncii in agricultura, actiunea exacta la momentul propice, cu utilajele cele mai avansate.

image

Dezvoltare

Oferim clientilor nostri transparenta, flexibilitate si onestitate la contractarea bunurilor. Seriozitatea si pertinenta cu care ne tratam colaboratorii si clientii sunt printre elementele cheie ale succesului nostru.Ne desfasuram activitatea in zona Olteniei - Giurgita, Bailesti, Craiova, judetul Dolj. Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre, ne puteti contacta fie completand fomularul de contact, fie telefonic la 0769824192

Certificari Steel AgroConstruct